Historien på hovedet. Fysikkens love oplevet med vr. Interaktionsdesign med blokprogrammering. Modellering og simulering som augmented reality. 360-graders oplevelser med uendelige muligheder.

Alt det er nogle af de muligheder, der ligger og venter på de lærere og elever, der kaster sig ud i programmet CoSpaces, og det er det jeg gerne vil give jer en luns af, hvis vi skal lave nogle workshops sammen om programmet.

Som det kan ses ud af de første bemærkninger, der programmet mangfoldigt i sine muligheder og også i sine udtryk og i de teknologier som programmet kan bringe i spil.

Vi skal derfor have en snak sammen om hvad I ønsker jer, hvilke formål, fag eller elever, der er i fokus etc.

Jeg glæder mig til at vise jer nogle af de forunderlige muligheder programmet har at byde jer.

Om CoSpaces

Programmet CoSpaces ligger som en del af Skoletube-pakken. Det understøtter både AR og VR. AR kan enten opleves direkte på et fladt underlag, fx vist på et bord, men AR kan også vises på en særlig terning, MergeCube, som giver mulighed for at man kan holde universet i hånden.

Billedkilde: af Patrick Schneider Unsplash

VR-oplevelsen kan være statisk i form af 360-graders billeder, som man kan orientere sig i ved at bevæge sig, men programmet giver også mulighed for at man kan lave 3D-miljøer, hvor man kan bevæge sig rundt. Dermed bliver vi i stand til at lave et rum som man kan bygge sin formidling ind i.

Når man så kombinerer disse to teknologier, AR og VR, med opfindsomhed, faglighed og programmering, så har vi et monster af en formidlingsmaskine. Vi – dig og mig – vores elever og alle dem, de finder på at vise deres verdener til.

Glæd dig.

Kilde: “Girl using vr” af Giu Vicente, Unsplash

Tilbage til kurser og workshops