Skal I have et grundlæggende – kom godt i gang kursus, lave fortællinger til vr-briller, få styr på podcasting eller vil I undersøge hvordan tegneserier i Pixton kan støtte elevernes skriftlige udvikling?

Uanset hvad, vil jeg tillade mig at mene at jeg kan hjælpe.

Gennem mine 11 år som ansat i LærIT, har jeg haft fornøjelsen at arbejde med Skoletube. Dels har jeg været med til at udarbejde alle videovejledningerne, men derudover har jeg også haft mulighed for at udarbejde de mange inspirationsforløb og temasider, som Skoletube har givet anledning til.

Skoletube giver eleverne mulighed for at arbejde med nogle af markedets bedste værktøjer til medieproduktion i alverdens formater og typer. Så hvordan omsætter vi potentialet til værdi på vores skole?

Et kursus kan i øvrigt have mange forskellige formater. Lige fra kurser på jeres skole, studieture hvor jeg sætter rammerne, digitale kurser hvor deltagerne kan arbejde asynkront men stadig fælles og det kan være materialer udviklet til selvstudie eller lokale kurser i de enkelte fag- eller årgangsteam.