Her finder du materialer til at arbejde med Soundation i undervisningen.

  1. Læs bogen (herunder eller på dette link)
  2. Følg de små opgaver i bogen
  3. Leg og remix dig god

Kort om Soundation

Soundation er et herligt værktøj til produktion af lyd og musik. Programmet har tusindvis af indbyggede ressourcer, som gør det nemt at komme i gang, både med midi, beatbox og med loops og samplinger.

Didaktisk har Soundation også en række styrker; fx remix og samarbejde for at nævne to. Derudover så kan du have glæde af også at tænke Soundation sammen med andre medier og værktøjer, for jeres musikproduktion kan fx også komme i spil i en film i WeVideo eller i en bog i BookCreator.

Med andre ord altså en komplekst og stort værktøj, der kan rigtig mange ting. Derfor er det allervigtigste for mig at se, at vi får nogle konkrete små greb og øvelser til at komme godt i gang. Når først du er kommet godt i gang, så skal det nok fortsætte og begejstre.

Rigtig god fornøjelse – og husk at I jo også er velkommen til at støtte mit arbejde ved at hyre mig til et oplæg eller workshop, eller ved at deltage i projektet Medier for Alle.

INDLEJRING AF BOGEN
<iframe width="100%" height="600" src="https://www.skoletube.dk/e/4f062b0d835fca85601be397bdd15be4/0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
LINK TIL LÆRERVEJLEDNINGEN 
https://docs.google.com/document/d/1XHR0itsAL49HSL8Pf1T6g9KA6L7cAzMFzIKOSnZha5E/edit?usp=sharing

Indhold på denne side er udviklet af Peter Leth. Indholdet må deles frit under Creative Commons licensen cc-by-sa.