Der findes et sted på nettet, hvor du kan finde præsentationer af enhver art, som du kan bruge i din undervisning, rette til, eller bruge som den er.

Stedet hedder SlideShare.com og er det sted på nettet, hvor du finder de fleste præsentationer – lavet af alle der har synes om ideen – så vær klar på at der er meget at skulle lede imellem – og dermed kan der også være et par søgninger inden du finder det du leder efter.

slideshare_logo_unlogged2.jpg

Der er mange glimrende detaljer ved stedet, men prøv at se filmen på Lær IT på 4-5 minutter inden du kaster dig over tingene derinde, så er du godt i gang.

Du kan integrere præsentationer på en blog, på en hjemmeside i skoleintra, i et arbejdsrum, eller du kan tilføje præsentationen som et link. Endelig har du jo også den mulighed at du kan gemme præsentationen ned på din computer eller hvor du vil have den (det er dog ikke alle præsentationer der hentes ned – det bestemmer dem der indholdet op nemlig).

Selvfølgelig kan du jo også selv være med til at lægge indhold på nettet, og bidrage med den fortsatte udvikling af undervisning og læring omkring dig.

God fornøjelse.

På hjemmesiden SlideShare.net finder du en hjemmeside der samler på præsentationer. Brugerne kan lægge deres powerpoint filer mm. på nettet, og dele dem med dem de vil. 
Det er er der mange der vil, og det smarte er at du ud over at kunne se en omfattende samling præsentationer, så kan du også hente dem ned og rette dem til så de passer til din undervisning. 
Som et eksempel har jeg lavet en gruppe med danske sange – dem kan du bruge til morgensang eller andre fællessange – god fornøjelse.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.