Efter at have læst avisen i dag, overraskes jeg over at læse at der for to år siden blev lavet en lov der gav kommunerne mulighed for at finde sponsorer til deres bygninger og inventar. Problemet, som det forlyder i avisen, er bare at der ikke er nogen der bruger det.

Sponsorkronerne er der, men måske er kommunerne bekymrede for at sende signaler der giver bagslag og for den sponserende – en dårlig omtale.

Men hvad med at bruge et par minutter i sommerhuset på at krydse dine ideer til skolens udvikling med de medspillere der er i området for at finde en mulighed for at kunne søsætte flere ideer fremover.

Jeg tror at der er midler der venter på at komme skolerne til gode. Jeg nød godt af at Danske Bank havde midler til at investere i kameraudstyr til min daværende skole. Midler som ikke gør Dankse Bank til en dårligere bank, eller os til ofre for økonomiske spekulationer.

Det er også et minefelt – vel er det det. Men jeg tror man skal sige til sig selv at de sætter midler til dine ideer og forslag fordi de ser en ide i dig, i skolen, i eleverne og i det at have et godt sted for læring og samværd.

Så prøv lige at se om ikke maleren har til en streg i skolegården, mureren til en bænk. Om den lokale bank har til en gps eller femten, og om ikke naboefterskolen har en airtrack billigt til salg.

Jeg ved det ikke – men jeg plejer at være ramt af held – og det kunne jo være fint om det kunne gå lidt videre til andre.

Så tænk nu over det – og hold en god sommerferie.

Artiklen er ikke overraskende fra Erhvervsbladet – og jeg er ikke liberal af den grund.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.