Vi har før været omkring de ufattelige mængder af lovlige undervisningsmaterialer der ligger klar på nettet, lige til at bruge i undervisningen.

Kender du til Creative Commons Licenserne kan du på Flickr nu finde over 100 millioner billeder der ligger klar til at trække ind i undervisningen. Dermed har licenserne under Creative Commons for alvor slået fast at vi har en kultur på nettet omkring videndeling, som loven omkring Ophavsret ikke kan understøtte.

Det betyder altså at du ved at besøge Flickr og vælge Creative Commons kan få adgang til alle disse billeder, blot du opfylder de licensbetingelser billederne er udgivet under, og trække dem direkte ind i din undervisning. OG GØR DET !!! Se Flickrs side med Creative Commons billeder her

Ingen tjenester, abonnementer eller Copydan-aftaler kan give skolen noget tilsvarende materiale. Resten er historie, som du måske kender, ellers se vores videotitel på Lær IT om Lovlige Undervisningsmaterialer.

God fornøjelse.

Denne artikel er meget inspireret af en artikel læst på Creative Commons.dk

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.